Wells Fargo усунув недоліки в своєму "заповіті", обмеження операцій знято — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wells Fargo усунув недоліки в своєму "заповіті", обмеження операцій знято

Фондовий ринок
246
Американський банк Wells Fargo вніс необхідні зміни до так званого заповіту – схеми ліквідації фінінституту у разі його банкрутства, усунувши виявлені раніше недоліки, йдеться в спільному прес-релізі Федеральної резервної системи (ФРС) і Корпорації зі страхування депозитів (FDIC).
В результаті регулятори скасували введені торік заходи, що обмежували деякі види діяльності банку.
Розробка схем швидкого і впорядкованого згортання операцій системно важливими фінкомпаніями США на випадок банкрутства є вимогою закону про фінансову реформу 2010 року (закон Додда-Френка).
У грудні 2016 року регулятори виявили, що Wells Fargo не зумів усунути два з трьох недоліків, виявлених агентствами раніше, і ввели обмеження на розвиток міжнародних операцій фінінституту, а також його небанківських операцій.
У березні 2017 року Wells Fargo надав на розгляд регуляторів план, в якому належним чином усунуті виявлені раніше недоліки, йдеться в повідомленні ФРС та FDIC.
Вісім американських банків мають статус системно значимих фінансових інститутів (SIF), тобто їх банкрутство може вчинити істотний негативний вплив на економіку США. Наступний повний план фінінститути мають надати регуляторам до 1 липня 2017 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас