У нового смартфона HTC сенсорний не тільки екран, але й корпус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У нового смартфона HTC сенсорний не тільки екран, але й корпус

Фондовий ринок
1820
Тайванський виробник мобільних пристроїв HTC випустила тізер першого смартфона, функціями якого можна керувати, стискаючи або погладжуючи металевий корпус.
Модель HTC U відрізняє від будь-якого іншого телефону на ринку — в його корпус вбудовані датчики тиску, і користувач зможе керувати численними функціями, натискаючи на бічні сторони апарату або проводячи по них пальцями, повідомляється в репортажі видання VentureBeat.
В іншому подробиць небагато. Смартфон буде оснащений тим самим процесором Qualcomm Snapdragon 835, який стоїть у північноамериканській версії Samsung Galaxy S8 і S8 Plus, фронтальну камеру обіцяють на 12 мегапікселів, а основну — на 16. Фотографії та інші дані можна зберігати у вбудованій пам’яті — 64 або 128 Гб або на карті microSD.
Передбачається, що HTC U буде представлений до кінця квітня, а глобальний реліз відбудеться, за заявою компанії, 16 травня.
Реагує на дотики корпус смартфона дозволяє по-новому поглянути на, здавалося б, фантастичний концепт, розроблений для компанії Thompson французьким дизайнером Жамі Олів’є. В його баченні телефон майбутнього буде зігнутий за формою долоні, а його внутрішня частина виконана з податливої желеподібної субстанції. Ніяких кнопок немає — апарат управляється тільки дотиками і голосом.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас