Time назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Time назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року

Світ
841
Журнал Time назвав 100 найвпливовіших людей 2017 року.
Time не складав рейтинг за впливовістю або популярністю у світі та розмістив обрану сотню під категорією «Лідери».
Туди потрапили, зокрема, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який віддав наказ випустити понад 50 крилатих ракет «Томагавк» по авіабазі у Сирії у відповідь на застосування там хімічної зброї. Також Трамп підписав указ, що ускладнює отримання робочих віз у США, в тому числі для українських програмістів
У списку журналу опинився і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, країна якого незважаючи на міжнародний осуд і зростаючу військову напругу у відносинах із США, буде продовжувати випробування балістичних ракет і робитиме це щотижня.
До «Лідерів» потрапила й прем’єрка Великої Британії Тереза Мей, яка 29 березня підписала офіційний лист про початок Brexit (вихід Британії з Євросоюзу).
Також Time додав до сотні впливових людей світу і Папу Римського Франциска. Він назвав закриття фабрик та звільнення робітників без вагомих причин «дуже серйозним гріхом», а також закликав президента США Дональда Трампа дослухатись до «інакодумців» і змінити свою позицію щодо кліматичних змін, через яку Китай може вийти на перше місце у захисті довкілля.
До ТОП-100 увійшов і президент Туреччини Реджеп Ердоган. У його країні проголосували на референдумі за розширення повноважень президента. На заяви спостерігачів ОБСЄ про порушення на цьому референдумі Ердоган відповів: «Знайте своє місце» та заявив, що не переглядатиме його результати.
За матеріалами:
The Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас