"Нова пошта" хоче наростити обсяги доставок в Молдові і Грузії в кілька разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нова пошта" хоче наростити обсяги доставок в Молдові і Грузії в кілька разів

Фондовий ринок
429
Група компаній “Нова пошта” до кінця 2017 року планує втричі збільшити загальний обсяг доставок по Молдові та за її межі, в Грузії і за її межами — в 2,5 разу.
Згідно з даними “Нової пошти”, у 2016 році обсяг внутрішніх доставок в Грузії зріс у 4,6 разу, міжнародних — майже в дев’ять разів.
“Водночас на ринку Грузії більш високий попит на послуги доставки всередині країни: в 2016 році кількість внутрішніх доставок втричі перевищила кількість міжнародних відправлень. В цілому за рік в Грузії компанія доставила близько 200 тис. відправлень”, — наголошується в повідомленні.
Відзначається, що розвиток “Нової пошти” в Молдові почався з В2В сегмента і зараз триває в категорії В2С. У цій країні обсяг внутрішніх доставок в 2016 році зріс вчетверо, міжнародних — майже втричі. В цілому В Молдові компанія 2016 р. доставила понад 50 тис. відправлень. Разом з тим на ринку Молдови великим попитом користуються послуги міжнародної доставки. Це зумовлено географічним розташуванням країни, а також напрацьованими логістичними рішеннями з Україною та іншими державами.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас