АП нададуть доступ до баз даних електронного адміністрування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АП нададуть доступ до баз даних електронного адміністрування ПДВ

Казна та Політика
169
Адміністрація президента України (АП) матиме доступ до системи електронного адміністрування ПДВ згідно з Угодою про інформаційне співробітництво між ДФС та АП.
Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.
“Державна фіскальна служба України та Адміністрація президента України здійснюють інформаційну взаємодію відповідно до Положення про Державну фіскальну службу України та Положення про Адміністрацію президента України, а також згідно з Угодою про інформаційне співробітництво між ДФС та Адміністрацією президента України від 23.11.2015. Отже, згідно з Угодою та протоколами до неї, уповноважені особи Ситуаційного центру Адміністрації президента України матимуть доступ до автоматизованих інформаційних і довідкових систем ДФС без права коригування. Це спрямовано на забезпечення прозорої системи ефективного моніторингу та аналізу функціонування системи електронного адміністрування ПДВ”, – пояснили у фіскальній службі.
У ДФС також наголосили, що будь який платник податків має змогу відслідковувати весь процес від подання заявки до отримання коштів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас