Екс-голова МЕРТ Абромавічус отримав нову посаду в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-голова МЕРТ Абромавічус отримав нову посаду в Україні

Казна та Політика
1069
Екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус очолив наглядову раду недавно створеної Української академії корпоративного управління, до якої також увійшли постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше, керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж, голова представництва МФК в Україні Олена Волошина.
“Це буде некомерційний проект, підтримуваний міжнародними фінансовими організаціями. Завдання – навчати людей як з приватного, так і державного сектора корпоративного управління”, – сказав Абромавічус.
“Думаю, що Академія буде також мати свою думку з приводу процедур призначень і самих призначень в держкомпаніях. Зараз ми бачимо, що цей процес загальмувався після перших призначень, які були зроблені ще за нашої каденції. За рік не відбулося жодного серйозного призначення, не створено жодної наглядової ради”, – сказав екс-міністр економічного розвитку і торгівлі.
На його думку, створення наглядових рад у таких компаніях, як “Укрзалізниця”, буде найбільш рішучим кроком у боротьбі з корупцією.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас