Корейці заявили про готовність вкладати більше грошей в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корейці заявили про готовність вкладати більше грошей в Україну

Казна та Політика
458
Бізнесмени з Південної Кореї зацікавлені в інвестиціях у будівництво мобільних елеваторів, перевалочних потужностей, центрів і в проект з вирощування в Україні особливих сортів елітної цибулі для експорту в Євросоюз, — повідомили в Торгово-промисловій палаті України.
«Зараз Україна і Корея використовують лише близько 10% від можливого потенціалу взаємного товарообігу, який можна збільшити до $6-7 млрд на рік. Нам необхідний симбіоз традиційної економіки — металургії, хімії, агросектору — і нових технологій — хай-тека, біоінженерії, в яких сильні позиції України», — повідомив президент ТППУ Геннадій Чижиков в ході четвертого українсько-корейського бізнес-форуму в Сеулі.
Як повідомляють в ТППУ, корейці розглядають різні можливості інвестування агропроектів в Україні. Наприклад, компанія «POSCO Daewоo» (зерновий трейдер Південної Кореї) зацікавлена у збільшенні закупівель українського зерна і розглядає можливість інвестування в розвиток інфраструктури і зернових терміналів. Також стало відомо, що Hyundai Corporation планує розширювати свою діяльність в Україні і запропонувала створити виробничі потужності з випуску швидкісних електропоїздів і локомотивів спільно з українськими партнерами, а також надати комплексне рішення з модернізації міського електротранспорту та супутньої інфраструктури з частковою локалізацією виробництва і наданням повного техобслуговування.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас