З Києва запустили новий рейс на південь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Києва запустили новий рейс на південь

Фондовий ринок
1514
Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” відкрила регулярні рейси за маршрутом Київ – Херсон.
Згідно з повідомленням авіакомпанії, нові рейси, що зв’язують столицю України і Херсон, будуть виконуватися щодня з вильотом з Києва о 19:55, а в зворотному напрямку – о 6:30. Перельоти на даному маршруті будуть виконувати літаки «Ембрайер-145» і «Ембрайер-190» з двома класами обслуговування – бізнес і економічним.
У повідомленні наголошується, що на даний момент мережа внутрішніх маршрутів МАУ охоплює столицю і дев’ять регіональних пунктів.
Ціна квитка економічного класу в один бік з урахуванням всіх зборів і податків складе з Києва від 2040 грн (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США).
«Ми дуже раді підключенню до нашої мережі чергового регіонального аеропорту. Після анексії Криму і, відповідно, припинення повітряного сполучення з Сімферополем, перед нами постало завдання надати жителям південної частини нашої країни альтернативний пункт вильоту і в Києві зістикувати новий маршрут з усією міжнародною мережею. Ми впоралися. Сподіваємося, рейс буде затребуваним і добре покаже себе в період літньої навігації», – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас