Міноборони має намір ввести нові військові звання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони має намір ввести нові військові звання

Казна та Політика
1236
В оборонному відомстві також розробили новий законопроект про мобілізацію. У Міноборони придумали нові військові звання для ЗСУ. Міністерство оборони ініціює введення в Збройних силах України нових військових звань, повідомив спікер міністерства Максим Праута.
Праута зазначив, що в даний момент на розгляді в Адміністрації президента, Верховній раді, Секретаріаті Кабміну знаходяться 22 проекти нормативно-правових актів, розроблених Міноборони.
“Зокрема, це проект закону України про внесення змін до деяких законів України щодо військових звань військовослужбовців, який передбачає введення нових військових звань сержантського і старшинського складу Збройних сил, підвищення його ролі в навчанні, вихованні, підготовці особового складу, виконанні завдань за призначенням”, – зазначив він. Представник відомства також розповів, що Міноборони розробило проект закону про мобілізацію, що передбачає введення нових підстав для надання військовозобов’язаним відстрочки від призову.
Нагадаємо, в липні минулого року Президент Петро Порошенко затвердив документ “Предмети уніформи і знаки розрізнення Збройних сил України”, які передбачають введення нових погонів для військовослужбовців.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас