Україна планує збільшити експорт харчової продукції в Саудівську Аравію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна планує збільшити експорт харчової продукції в Саудівську Аравію

Казна та Політика
232
Україна і Саудівська Аравія обговорили перспективи розширення експорту української харчової продукції. Про це повідомили в прес-службі Держспоживслужби.
“Зараз право експорту м’яса птиці та продуктів з нього в Саудівську Аравію мають чотири українські підприємства. Ми зацікавлені як у збільшенні їх переліку, так і в розширенні асортименту харчової продукції у вашій країні”, – зазначив Голова Держспоживслужби Володимир Лапа під час зустрічі із заступником керівника Саудівської організації продовольства і медикаментів Салахом Аль Майман.
У рамках зустрічі представники Держспоживслужби і Саудівської організації продовольства і медикаментів опрацювали ряд документів, які актуалізують процедури експорту української продукції птахівництва в Саудівську Аравію.
Також під час переговорів В. Лапа і Салах Аль Майман обговорили перспективи експорту української яловичини в Саудівську Аравію. На сьогодні заявка України з цього питання знаходиться на розгляді саудівської сторони. Після її розгляду Саудівська Аравія здійснить інспектування вітчизняних підприємств, зацікавлених в експорті яловичини в цю країну.
“Хочемо запевнити, що Саудівська Аравія є надійним і важливим торговельним партнером України. Держспоживслужба гарантує дотримання вимог Королівства Саудівської Аравії і підтримує стратегічне партнерство між нашими компетентними органами”, – зазначив В. Лапа.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас