FS.TO перезапустився на новому домені? - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FS.TO перезапустився на новому домені? - ЗМІ

Світ
5451
На домені FS.life запрацював сайт, ідентичний старому FS.TO. Повідомлення про перезапуск ресурсу за цією адресою можна знайти в неофіційній групі FS в соцмережі «ВКонтакте», але вона не має прямого відношення до адміністрації оригінального сайту. Непрямим підтвердженням того, що це саме перезапуск, є факт підтримки старих облікових записів користувачів. Поки що не вдалося отримати офіційного підтвердження від адміністрації FS.
Ресурс на новому домені виглядає ідентично до оригінального FS.TO. В облікових записах користувачів збережена історія переглядів. Ресурс оновлюється, і з 30 березня по 1 квітня на нього заливався новий контент. Реклами на сайті поки що немає.
Нагадаємо, 15 листопада Кіберполіція провела обшуки в офісах, дата-центрах та будинках причетних до діяльності сайту людей. Обшук проводився в рамках кримінального провадження щодо ч. 3 ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав) ККУ. Тоді робота ресурсу була повністю припинена. На наступний день в ЗМІ з’явилися повідомлення про швидке відновлення роботи ресурсу з посиланням на сторінку FS у «ВКонтакте», але адміністрація FS їх спростувала, назвавши представництво в соцмережі фейковим.
У грудні в інтерв’ю начальник Кіберполіції Сергій Демедюк підтвердив, що допускає відновлення роботи ресурсу. «Ця ймовірність є. Ми вилучили українські сервери, але їх дзеркала знаходяться на території РФ і в інших країнах», — сказав тоді голова відомства. Він також додав, що доменне ім’я FS.TO буде відібрано, на нього буде накладено арешт.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас