“Тедіс Україна” спростовує звинувачення прокуратури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Тедіс Україна” спростовує звинувачення прокуратури

Фондовий ринок
655
Тютюнова компанія “Тедіс Україна”, в офісі якої проводять обшуки Генпрокуратура та Нацполіція, відкидає усі звинувачення по відношенню до неї.
Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.
Компанія стверджує, що здійснює свою діяльність згідно українського законодавства, входить до числа найбільших платників податків країни і забезпечує офіційне працевлаштування понад 2,5 тисяч українців.
TEDIS Ukraine є прозорою компанією, яка відкрита до взаємодії з усіма державними установами. Від моменту створення компанія здійснює свою діяльність виключно у правовому полі та будує бізнес, який генерує значну частину надходжень податків до бюджету України”, – йдеться у повідомленні.
“Серед прямих або опосередкованих власників TEDIS Ukraine немає ані російських компаній, ані громадян Росії. Власниками TEDIS Ukraine є фізичні особи – громадяни України, Ірландії та Великої Британії”, – зазначили в компанії.
31 березня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у справі “Тедіс Україна” (раніше – ТОВ “Мегаполіс Україна”), власником якого є громадянин Росії Кесаєв, проводять обшуки.
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив компанію у фінансуванні тероризму.
Паралельно стало відомо про обшуки в Антимонопольному комітеті України.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас