Гройсман готовий незабаром представити пенсійну реформу і розраховує на підтримку Радою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман готовий незабаром представити пенсійну реформу і розраховує на підтримку Радою

Казна та Політика
620
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман готовий найближчим часом презентувати пенсійну реформу, а також сподівається, що за наявності належної підтримки депутатами українського парламенту цієї реформи її можуть прийняти до кінця поточної сесії парламенту.
“Я вважаю, що в 2017 році треба припинити процес, при якому 80% українців отримують мінімальні пенсії. Ми вже знаємо, як це зробити, і найближчим часом презентуємо цю реформу. Я б дуже хотів, щоб ця реформа була підтримана українським парламентом, і я готовий нести повну відповідальність за результат цієї реформи. … Я впевнений, що за наявності підтримки українського парламенту в 226 голосів ми зможемо до завершення цієї сесії, до 15 липня проголосувати за основу і в цілому. І з 1 жовтня в країні всім українцям підняти пенсії”, – сказав він на зустрічі з представниками регіональних ЗМІ в п’ятницю в Києві.
За словами В. Гройсмана, пенсійна система має бути справедливою і бездефіцитною, і могла дати можливість підняти рівень пенсії.
“Сьогодні дефіцит пенсійного фонду – 141 млрд грн. … Моє завдання, щоб через 7 років цей дефіцит дорівнював нулю або був близький до нуля”, – уточнив прем’єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас