Сінгапурський кеш-стартап залучив $600 000 венчурних інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапурський кеш-стартап залучив $600 000 венчурних інвестицій

Фондовий ринок
526
Компанія SoCash, яка перетворює будь-який магазин на банкомат, залучила ще $600 000 від приватних інвесторів. За словами засновників стартапу, готівкові гроші все ще широко поширені в Сінгапурі і найближчим часом нічого кардинально не зміниться.
Мобільний додаток SoCash дозволяє переказувати будь-яку суму з банківської картки на рахунок найближчого магазину, а потім отримувати її готівкою на касі. За словами засновників стартапу, така можливість вирішує актуальну для жителів Сінгапуру проблему, оскільки зростання використання готівки в цій країні за останні п’ять років становило приблизно 9% (компанія посилається на дані великого виробника паперу для друкування грошових знаків Crane Currency).
До цього SoCash вже залучав венчурні інвестиції, а також став першим стартапом, який отримав фінансування від Грошово-кредитного управління Сінгапуру в рамках державної програми із впровадження інновацій у фінансовому секторі. Тепер загальна сума залучених компанією венчурних інвестицій становить приблизно $925 000, пише видання Tech in Asia.
«Отримане фінансування допоможе нам збільшити відділ продажів, завдяки чому ми зможемо ефективніше закривати угоди і швидше збільшувати мережу банків-партнерів», — говорить гендиректор компанії Socash Харі Сіван.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас