У НАЗК повідомили, до якого терміну продовжено подання е-декларацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У НАЗК повідомили, до якого терміну продовжено подання е-декларацій

Казна та Політика
849
Вперше Національне агентство з питань запобігання корупції інформує, що термін подання електронних декларацій продовжено до 1 травня.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.
Верховною Радою України 3 березня 2017 року прийнято Закон № 1975-VIII “Про внесення змін у деякі закони України щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій посадових осіб”. Закон набуває чинності 30 березня 2017 року. Відповідно до цього закону продовжено до 1 травня 2017 року строк подання щорічної декларації для осіб, які, відповідно до Закону України “Про запобігання корупції”, подають таку декларацію вперше”, – наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, як повідомлялося, президент України Петро Порошенко підписав закон №6172, згідно з яким е-декларування стає обов’язковим для представників громадських організацій, які здійснюють діяльність, пов’язану з попередженням, протидією корупції, імплементацією стандартів у сфері антикорупційної політики.
Також закон звільняє деяких військовослужбовців від необхідності декларувати доходи. Згідно із законом, електронні декларації повинні представляти члени громадських антикорупційних організацій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас