Яресько отримала нову роботу: буде рятувати іншу країну від кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько отримала нову роботу: буде рятувати іншу країну від кризи

Казна та Політика
7764
Колишній міністр фінансів України Наталія Яресько призначена виконавчим директором (СЕО) Ради з фінансового управління і контролю для Пуерто-Ріко (PROMESA).
Головною метою на цій посаді стане повернення фінансової стабільності в Пуерто-Ріко. “Виклики величезні. Пуерто-Ріко роками страждає від фінансового дефіциту і відповідного боргового тягаря”, – написала Яресько на своїй сторінці в Facebook.
Яресько нагадала, що під час її роботи міністром фінансів в Україні, країна показала приклад виходу зі складного фінансового становища.
“Режим суворої економії, реструктуризація боргу, структурні реформи – саме ці заходи загалом змогли зупинити економіку на краю прірви і повернути до фінансової стабільності і відновлення”, – зазначила Яресько.
Нагадаємо, 2 грудня 2014 року президент України Петро Порошенко надав Яресько українське громадянство. Разом з нею українськими громадянами також стали майбутні міністри, запрошені з інших країн, Олександр Квіташвілі і Айварас Абромавічус.
Того ж дня Верховна Рада України затвердила новий склад Кабінету міністрів, до складу якого увійшла Наталія Яресько як міністр фінансів.
14 квітня 2016 року другий уряд Яценюка було відправлено у відставку. Яресько була позбавлена посади міністра фінансів у новому уряді Гройсмана і на цю посаду був призначений Олександр Данилюк.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас