Apple прокоментувала загрозу хакерів стерти дані з 300 млн iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple прокоментувала загрозу хакерів стерти дані з 300 млн iPhone

Фондовий ринок
1009
Представник яблучних повідомив, що в компанії вважають дії хакерів блефом, а список вкрадених акаунтів отримано зі зламаних раніше сторонніх сервісів.
Судячи з заяв із різних джерел, хакери не можуть домовитися між собою про кількість акаунтів, які вони вкрали apple.com
В Apple зазначили, що продовжать “регулярно проводити моніторинг“ і рекомендували всім користувачам включити двофакторну авторизацію, повідомляє macdigger.
“Apple регулярно проводить моніторинг, щоб запобігти несанкціонованому доступу до облікових записів користувачів і працює з поліцією для ідентифікації залучених зловмисників. Щоб захиститися від подібних атак, ми рекомендуємо користувачам завжди використовувати складні паролі, не повторювати паролі на різних сайтах і включити двофакторну авторизацію“, – повідомила американська компанія.
Нагадаємо, що хакерське угруповання Turkish Crime Family заявляє, що має доступ до декількох мільйонів поштових акаунтів Apple і може віддалено знищити дані, що зберігаються в них. Злочинці вимагають, щоб компанія заплатила їм викуп – $75 000 в криптовалюті Bitcoin або Ethereum. Зловмисники також згодні прийняти iTunes подарункові сертифікати на суму $100 000. На своїй сторінці у Twitter вони вивісили повідомлення, що термін сплати викупу закінчується 7 квітня 2017 року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас