Банк ПІВДЕННИЙ продовжує активну співпрацю з учасниками газового ринку України 17 березня 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ продовжує активну співпрацю з учасниками газового ринку України 17 березня 2017

Фондовий ринок
393
Банк ПІВДЕННИЙ продовжує активну співпрацю з учасниками газового ринку України, роблячи свій внесок у розвиток енергетичного сектора економіки країни. Загальний обсяг активних операцій в Банку ПІВДЕННИЙ (кредитування, банківські гарантії) учасників газового ринку перевищив 350 млн грн.
Активну роботу в цьому напрямку банк розпочав після детального вивчення специфіки галузі. Це дозволило банку розробити спеціальні продукти і пропозиції, що враховують індивідуальні особливості «газовиків». На цей час банк надає комплексне обслуговування як трейдерам, так і добувним компаніям. Банк ПІВДЕННИЙ пропонує цілий спектр різних продуктів для учасників газового ринку України:
  • Фінансування під заставу природного газу, що знаходиться в підземному сховищі;
*Надання банківських гарантій за учасників ринку на ПАТ «Укртрансгаз» з гнучким підходом до забезпечення (в т. ч. можливість встановлення беззаставних лімітів);
*Встановлення лімітів за тендерними гарантіями;
Овердрафти (короткострокове фінансування) з гнучким підходом до забезпечення.
Також банк формує пропозиції для регуляторних органів і державних монополій щодо подальшого удосконалення нормативної бази газового ринку.
«Роботу з підприємствами газового сектора банк розцінює як свій внесок в становлення ефективного конкурентного газового ринку, який забезпечує енергетичну безпеку України. Починаючи з IV кварталу 2015 року газовий ринок України зазнає істотних змін – запущено процес його лібералізації і розвитку. Зросла роль приватних газових трейдерів, які місяць за місяцем збільшують обсяги імпорту природного газу з Європи, нарощують поставки на підприємства реального сектора економіки України. Завдяки спільним зусиллям учасників ринку 2016 рік став першим роком із 100-процентними обсягами поставок природного газу з Європи», — коментує заступник голови правління Банку ПІВДЕННИЙ Максим Цимбал.
«Співпрацю з Банком ПІВДЕННИЙ оцінюємо позитивно. В першу чергу хочеться відзначити жвавість діалогу і швидкість реакції в роботі. Банк не тільки вивчає особливості галузі, але й здатний проаналізувати і побачити шляхи поліпшення роботи газового ринку в частині його фінансів», — зазначає Ярослав Мудрий, комерційний директор ПП «ЕРУ ТРЕЙДИНГ»
Коротка інформація про клієнта:
За підсумками минулого року ПП «ЕРУ ТРЕЙДИНГ» визнано найбільшим приватним імпортером природного газу. Так, будучи привілейованим партнером провідної світової енергетичної компанії ENGIE (раніше — Gaz de France), а також найбільшої державної польської компанії PGNiG SA, підприємство імпортувало за 2016 року понад 200 млн кубічних метрів природного газу. Портфель споживачів компанії сьогодні включає найбільші підприємства металургійної, будівельної, машинобудівної, харчової промисловості. (Полтавський ГЗК, «Кременчукм’ясо», «Кнауф Гіпс», АвтоКрАЗ та ін.).
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас