Китай схвалив десятки торгових марок, пов'язаних з Трампом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай схвалив десятки торгових марок, пов'язаних з Трампом

Світ
480
Китай попередньо схвалив 38 торгових марок, пов’язаних з Дональдом Трампом, свідчать документи Управління з товарних знаків КНР, захистивши право президента США і його сім’ї на розвиток бренду на ринку.
Магнат нерухомості Трамп раніше сказав, що передав свої комерційні інтереси у відання трасту, контрольованого одним з його синів і топ-менеджером основної компанії американського президента Trump Organization.
Однак при бажанні Трамп може скасувати траст, а, будучи його єдиним бенефіціаром, президент пов’язаний з ним з фінансової точки зору, пише Рейтер. Торгові марки, заявки на які адвокати Трампа подали в квітні минулого року, переважно зареєстровані на його ім’я та адресу в Трамп-тауер – хмарочосі мільярдера в Нью-Йорку.
Про попереднє схвалення торгових марок свідчать два списки, опубліковані Управлінням з товарних знаків Державної адміністрації промисловості і торгівлі КНР 27 лютого і 6 березня. Головний юрисконсульт Trump Organization Алан Гартен заявив, що компанія більше десяти років активно бореться за права на інтелектуальну власність в Китаї.
Схвалені торгові марки в основному являють собою варіації імені Дональд Трамп англійською та китайською і припадають на різні види бізнесу, включаючи масажні та спа-салони, гольф-клуби, готелі, страхові та фінансові компанії, фірми нерухомості, роздрібні магазини, ресторани, бари і компанії, що надають послуги особистої охорони і супроводу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас