Fozzy Group планує залучити кредит на $75 млн для "Сільпо-Фуд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fozzy Group планує залучити кредит на $75 млн для "Сільпо-Фуд"

Фондовий ринок
927
ПрАТ “Фоззі Груп” (Вишневе Київської обл.), що входить в торгово-промислову групу (ТПГ) Fozzy Group, планує виступити поручителем ТОВ “Сільпо-Фуд” (Київ) у відкритті кредитної лінії на суму $75 млн у Альфа-Банку (Україна).
Відповідна інформація міститься в повідомленні підприємства в пресі про проведення позачергових зборів акціонерів 22 березня 2017 року.
Згідно з ним, “Сільпо-Фуд” має намір відкрити кредитну лінію з лімітом $75 млн на термін не більше ніж чотири роки, в якому “Фоззі Груп” виступить поручителем.
Крім того, “Фоззі Груп” має намір збільшити розмір своєї відповідальності за договорами поруки з Альфа-Банком щодо кредитів ТОВ “Фоззі-Фуд” від 2011 року та ТОВ “Експансія” від 2007 року.
Як повідомлялося, ТОВ “Сільпо-Фуд” (Київ) створено на початку серпня 2016 року.
Згідно з інформацією в Єдиному держреєстрі, засновником ТОВ стало ПАТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Рітейл Капітал” (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.
В Fozzy Group агентству “Інтерфакс-Україна” появу нової юрособи пояснили створенням нової торгової мережі “Траш!” (“Thrash!”), про запуск якої було офіційно оголошено компанією 17 серпня 2016 року.
Зареєстрований капітал ТОВ “Сільпо-Фуд” становить 10 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас