Прокуратура заявляє, що у Насірова є британський паспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура заявляє, що у Насірова є британський паспорт

Кримінал
679
Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявляє, що має докази наявності у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова громадянства Великобританії.
Про це йдеться в клопотанні прокуратури, про яке було заявлено під час судового засідання в понеділок увечері.
Згідно з інформацією, Насіров отримав британське громадянство в травні 2012 року. Крім того, він нібито має угорське громадянство.
Як відомо, раніше в понеділок Солом’янський районний суд Києва відмовив захисту Насірова про проведення судово-медичної експертизи 6 березня.
6 березня громадські активісти пікетують будівлю суду в Києві, побоюючись, що відсторонений голова Державної фіскальної служби, звинувачений у зловживанні службовим становищем та завданні збитків державі в розмірі 2 млрд грн, може втекти.
4 березня також з’являлася інформація що будівлю суду, де мало розглядатися обрання запобіжного заходу для Насірова, заміновано.
За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров в 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас