На що в Україні звертають увагу досвідчені кандидати при виборі роботодавця (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На що в Україні звертають увагу досвідчені кандидати при виборі роботодавця (інфографіка)

Особисті фінанси
1813
Протягом останніх трьох років можливості особистісного та професійного зростання залишалися ключовим фактором при виборі роботодавця професіоналами, однак зараз досвідчені кандидати насамперед звертають увагу на розмір заробітної плати.
Про це свідчать результати щорічного дослідження компанії EY «Кращий роботодавець україни», проведеного в 2016 році.
На що в Україні звертають увагу досвідчені кандидати при виборі роботодавця (інфографіка)
Порівняно з результатами минулорічного дослідження, основні критерії вибору роботодавця та їх пріоритетність дещо змінилися.
На тлі загальної невизначеності, що переважає сьогодні на ринку праці, кандидати стали частіше звертати увагу на розмір заробітної плати та імідж компанії, що може свідчити про їхнє прагнення до стабільності.
Цього року респонденти значно рідше вказували можливості особистісного та професійного зростання (68% у 2016 році порівняно з 79% у 2015 році), проте цей фактор все ще залишається одним з визначальних. Як і раніше, кандидати прагнуть кар’єрного зростання, особливо представники покоління Y (з досвідом роботи до 5 років).
ВОдночас, значно зросла важливість такого критерію вибору роботодавця, як корпоративна культура (на 7%), який увійшов до п’ятірки ключових критеріїв у 2016 році. Зокрема, цей фактор є більш пріоритетним для кандидатів, які займають керівні посади.
Найменш згадуваним критерієм вибору серед досвідчених кандидатів є графік роботи, що може пояснюватися їхньою готовністю підлаштуватися під умови роботи заради інших, більш важливих переваг.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас