Кабмін опублікував порядок ввезення та вивезення товарів із зони АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін опублікував порядок ввезення та вивезення товарів із зони АТО

Казна та Політика
741
Кабінет міністрів опублікував порядок переміщення товарів в район і з району проведення антитерористичної операції (АТО).
Про це йдеться в постанові №99 від 1 березня.
Згідно з документом, порядок визначає правовий режим переміщення товарів, в т.ч. визнаних в установленому порядку гуманітарною допомогою, в район або з зони АТО (через лінію розмежування або в її межах) і поширюється на фізичних осіб та суб’єктів господарювання, що здійснюють такі переміщення.
Кабмін доручив Антитерористичному центру при СБУ, МВС, СБУ, Міноборони, Міністерству з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, Держприкордонслужбі, Нацполіції, ДФС з участю громадськості та волонтерів забезпечити в контрольних пунктах в’їзду/виїзду протидію незаконному переміщенню товарів, а також встановити контроль переміщення гуманітарної допомоги в район або з району проведення АТО.
Також міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, державним органам доручено видати протягом двох місяців акти, передбачені цим порядком.
Порядок починає діяти через 10 днів після публікації самої постанови.
Як відомо, 1 березня Кабінет міністрів затвердив порядок ввезення і вивезення товарів з району проведення антитерористичної операції.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас