Обвал Шулявського мосту: голова "Київавтодору" звільняється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обвал Шулявського мосту: голова "Київавтодору" звільняється

Світ
1888
Генеральний директор комунальної корпорації “Київавтодор” Олександр Густельов через обвал Шулявського шляхопроводу написав заяву на звільнення.
“Як всі знають, я прийняв кадрові рішення. Подобається це комусь чи ні! Я ініціював звільнення заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури і голови Солом’янського району”, – нагадав Кличко. Він зазначив, що вони написали заяви про звільнення. “Написав заяву і керівник “Київавтодору” Олександр Густельов.
Тому що це відповідальність всіх – і профільного заступника, і голови району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить КП “Київавтошляхміст”, на балансі якого знаходиться шляхопровід”, – сказав мер Києва.
Як повідомлялось, ввечері 27 лютого в Києві частково обвалився Шулявський міст. Ніхто не постраждав. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що, за висновком фахівців, причиною обвалення конструкцій моста стала “корозія бетону консолі”. Кличко доручив перевірити всі київські шляхопроводи і визначитися щодо їх подальшої експлуатації. 28 лютого рух мостом з обмеженнями було відновлено.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас