Hershey скоротить 15% робочих місць по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hershey скоротить 15% робочих місць по всьому світу

Фондовий ринок
355
Американська компанія Hershey Co., найбільший в США виробник шоколадних виробів, планує глобальне скорочення робочих місць в рамках заходів, спрямованих на збільшення рентабельності її операцій протягом наступних двох років.
У повідомленні Hershey відзначається, що компанія розраховує підвищити показник маржі скоригованого операційного прибутку до 23% до кінця 2019 року з 20% на кінець 2016 року.
Скорочення 15% співробітників, або близько 2,7 тис. робочих місць, допоможе компанії досягти цієї мети, говориться в прес-релізі.
Скорочення в основному припадуть на частку співробітників з погодинною оплатою праці в США, відзначають в Hershey.
За даними на кінець 2016 року, в офісах компанії по всьому світу значилося 16,3 тис. співробітників, що працюють повний робочий день, і 1,68 тис. співробітників з неповною зайнятістю.
Деякі експерти вважають, що Hershey скоротить багато робочих місць в Китаї, де витрати компанії на трудові ресурси суттєво зросли.
Hershey, як і інші виробники продуктів харчування, в останні роки зіткнулася з такими проблемами, як зміна споживчих вподобань в США і ослаблення темпів зростання бізнесу на ринках, що розвиваються, включаючи Китай.
В кінці минулого року Hershey оголосила про відставку її президента і головного виконавчого директора Джона Білбрі. З 1 березня компанію очолила Мішель Бак, яка обіймала раніше в Hershey посади віце-президента і операційного директора.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас