Аварійних мостів в Києві немає - "Київавтодор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аварійних мостів в Києві немає - "Київавтодор"

Казна та Політика
420
У Києві 10 мостів обмежено придатні для експлуатації. Про це заявив генеральний директор комунальної корпорації “Київавтодор” Олександр Густельов, передає прес-службі КМДА.
За його словами, крім планової сезонної перевірки, навесні фахівці Київавтодору здійснять ретельний додатковий огляд шляхопроводів і мостів столиці, залучаючи до цього експертів.
“Вчора ми отримали від мера завдання додатково ретельно перевірити всі відповідні споруди (шляхопроводи і мости) в Києві. Це 170 об’єктів. Сьогодні робота вже розпочата, і після цього ми зможемо відзвітувати про стан споруд, про необхідний ремонт і подальшу експлуатацію. Перевірка буде проходити протягом весняного сезону із залученням спеціалізованих організацій”, – повідомив він.
Густельов підкреслив, що на сьогодні аварійних мостів в Києві немає, а обмеженими щодо придатності для експлуатації вважаються 10 споруд.
“Щодо цих об’єктів є експертні висновки, згідно з якими проводяться необхідні роботи. Один з об’єктів – шляхопровід на проспекті Науки, де зараз триває реконструкція, розпочата в 2016 році”, – зазначив керівник Київавтодору
Нагадаємо, увечері 27 лютого на вулиці Вадима Гетьмана обрушилася частина аварійного мосту, який знаходиться біля метро “Шулявська”. Вночі на Шулявці в Києві повністю було перекрито рух по мосту, який з’єднує вулиці Вадима Гетьмана і Олени Теліги. Сьогодні рух на Шулявському мосту було відновлено.
За матеріалами:
ABCnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас