Кличко знайшов винних в обвалі Шулявського мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко знайшов винних в обвалі Шулявського мосту

Світ
7059
Конструкції Шулявського шляхопроводу були сильно пошкоджені в результаті декількох великих пожеж на ринку секонд-хенду, який розташовувався під ним.
 
Перша пожежа сталася 10 років тому, остання – навесні 2012-го. Втім, капітальний ремонт постійно відкладали – міст тримався на тимчасових металевих опорах, йдеться в сюжеті ТСН.Ніч.
Увечері 27 лютого обвалилася ділянка перил та шляхопроводу довжиною близько 30 метрів. Очевидці кажуть, що падіння було раптовим. Ганна саме проходила повз, коли це сталося. “Я йшла і дивилася вперед. Подруга почала першою кричати, і я відразу подивилася в бік і почула звуки”, – говорить вона.
На місці події знаходяться рятувальники, поліція, приїхав також мер міста Віталій Кличко. Він оглянув конструкцію, після чого зробив висновок, що в усьому винні МАФи. “Коли починається забудова метро МАФами, будемо чекати до того моменту, поки “смажений півень” не клюне… Рік тому тут горіли МАФи, конструкція була пошкоджена”, – сказав Кличко.
Як повідомлялося, увечері 27 лютого в Києві обвалилася частина Шулявського мостового шляхопроводу. Заїзд на міст поки що відкритий. Крім того, перекрито рух по вулиці Гетьмана від Індустріального моста до Шулявки.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас