Стало відомо, коли "Київавтодор" розпочне капремонт низки важливих столичних доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли "Київавтодор" розпочне капремонт низки важливих столичних доріг

Казна та Політика
1188
Об’єктом гарантійного ремонту не стала жодна зі столичних доріг, на яких комунальна корпорація “Київавтодор” проводила ремонтні роботи в 2015-2016 рр.
Про це повідомив генеральний директор корпорації Олександр Густєлєв.
“За минулі два роки ми побудували і відремонтували багато об’єктів. Кілька місяців тому жителі раділи відремонтованим велким магістралям: просп. Перемоги, вул. Гетьмана, вул. Саперно-Слобідська та ін. У цілому тільки за 2016 рік відремонтовано 84 об’єкти. Хочу відповідально заявити: сьогодні жоден з об’єктів, які ремонтувалися в 2015-2016 рр., не став об’єктом гарантійного ремонту, де з’явилися ями або якісь дефекти”, – сказав він в ефірі “5 каналу”.
За словами О.Густєлєва, в 2015 році Київ закупив спеціальні машини для заливки тріщин і активно їх використовує, щоб уникнути подальшого руйнування дороги.
Крім того, він повідомив про намір відмовитися від ямкового ремонту в столиці.
При цьому він зазначив, що більшість столичних проблемних доріг не ремонтувалися 30 років і більше.
“Сьогодні дуже багато нарікань на деякі дороги Києва, справедливих нарікань на неможливість там проїхати. Але треба згадати, коли вони в останній раз ремонтувалися, як, наприклад вул. Теліги, Повітрофлотський проспект, Кільцева – ці дороги в останній раз ремонтувалися в 70-ті роки”, – сказав керівник “Київавтодору”.
О.Густєлєв також нагадав про ще одну проблему – неконтрольований рух великогабаритного транспорту, який руйнує дороги.
“Перевантажений транспорт їде через Київ. А столиця – це не місто, через яке повинен прямувати транзитний транспорт – він повинен прямувати по Кільцевій дорозі. Це проблема не тільки і не стільки міста, це проблема держави”, – підкреслив він.
О.Густєлєв також повідомив, що в 2017 році продовжаться роботи з капремонту Одеського шляхопроводу і шляхопроводу на просп. Науки, вул. Луговій, вул. Набережно-Корчуватській, вул. 9 травня, вул. Трублаїні та ін., де було розпочато ремонт в минулому році.
“Також активно будуть проходити ремонтні роботи в зоні проведення “Євробачення-2017” – Русанівська набережна, вул. Раїси Окіпної, вул. Митрополита Андрія Шептицького. У літній період ми почнемо такі масштабні проекти, як Повітрофлотський шляхопровід, вул. Теліги, вул. Довженка, бульвар Дружби Народів, Набережне шосе на ділянці від Поштової площі до мосту Метро”, – розповів глава “Київавтодору”.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас