Ринки США зростають в очікуванні даних про зайнятість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринки США зростають в очікуванні даних про зайнятість

Світ
10
За повідомленням компанії Trade12, перед виходом січневого звіту про зайнятість, який буде опублікований в п’ятницю, інвестори і аналітики Wall Street очікують стійких економічних даних за рахунок сильних результатів доходів.
Оскільки ринки та інвестори очікують виходу даних про зайнятість і політику Федерального Резерву, деякі компанії висловлюють свою невпевненість щодо останнього рішення Трампа запровадити обмеження в’їзду для деяких близькосхідних країн. 120-денна заборона, введена президентом, стосується біженців, які намагаються в’їхати в США. Також було запроваджено 90-денну заборону на в’їзд для жителів Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену.
Акції, які зростали з листопада на тлі позитивних настроїв навколо політики Трампа, включаючи скорочення податків і відновлення фінансових стимулів, звернули свою увагу на майбутнє засідання Федерального Резерву і вихід даних про зайнятість. Інвестори як і раніше очікують рішучої політики і реалізації заходів, пов’язаних з підтримкою Американського бізнесу.
За словами деяких аналітиків, поточний оптимізм інвесторів за кілька днів до виходу звіту про зайнятість може змінитися, оскільки ринок досить чутливий до останніх рішень президента США, включаючи загрози накласти великі тарифи на імпорт з інших країн, що несе загрозу компаніям, які займаються подібним бізнесом.
Роберт Фіппс, директор Per Stirling Capital Management, сказав, що Wall Street вже спостерігає відновлення, бо ФРС почала діяти більш рішуче, проте дехто відзначає, що Федеральний Резерв, як і інші ринки, все ще оцінює такі рішення президента Трампа.
З початку листопада індекс S&P 500 зріс на 10% завдяки позитивним квартальним звітам, однак деякі компанії ще не випустили свої квартальні звіти про доходи.
У розпал сезону звітності аналітики прогнозують зростання доходів ще на 6.8%, які йтимуть вгору в найближчі два роки.
Наразі ринки США прогнозують, що в січні економіка створить 171,000 робочих місць в несільськогосподарському секторі, що вище, ніж 156,000 місць в грудні. Якщо результат перевищить 100,000 місць, це буде означати, що ринок змістив свою увагу на політику Трампа, оскільки зараз інвестори стурбовані змінами, до яких можуть призвести торгові переговори Трампа.
Щоб отримувати більше новин ринку, підпишіться на Trade12. Компанія пропонує щоденні новини про Форекс, фондові ринки, сировинні товари і економіку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас