Компанія DTC Купила 200 електрокарів Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія DTC Купила 200 електрокарів Tesla

Технології&Авто
36
Через тиждень після відкриття першого офісу Tesla в Дубаї, компанія Dubai Taxi Corporation (DTC) збільшить свій таксопарк, купивши 200 електрокарів Tesla, повідомляє аналітичний відділ Trade12. DTC намір стати лідером серед країн за кількістю безпілотних автомобілів.
Після хороших результатів у минулому році і на початку 2017 року, компанія Tesla офіційно відкрила офіс в Абу-Дабі, на вечорі був присутній генеральний директор компанії Ілон Маск. Крім відкриття офісу, компанія повідомила про плани відкрити сервісний центр, магазин Tesla, побудувати зарядні станції по всій території ОАЕ, а також про намір інвестувати мільйони доларів у розширення компанії в країні.
Минулого тижня компанія почала отримувати замовлення на електрокари Model S і Model X, які будуть поставлятися в країну протягом року, а будівництво ще п’яти зарядних станцій буде завершено до закінчення поточного року.
200 гібридних автомобілів Tesla
У вівторок генеральний директор Tesla Ілон Маск і голова управління доріг і транспорту Маттар аль-Таєр підписали угоду, згідно з якою Дубаї куплять 200 гібридних автомобілів Tesla.
Електрокари будуть включені в таксопарк Dubai Taxi Corporation. Компанія DTC має намір збільшити кількість безпілотних автомобілів в країні, і щоб до 2030 року 25% поїздок в Дубаї були безпілотними.
Згідно з даними Tesla, покупка компанії DTC включає в основному моделі Model X і Model S. Всі електрокари повністю оснащені технологією безпілотного водіння і мають високий рівень безпеки.
Чого очікувати від квартального звіту Tesla?
У найближчу середу компанія Tesla опублікує квартальний звіт про доходи за четвертий квартал, і фінансовий звіт за повний 2016 рік. Звіт про доходи буде опублікований після закриття ринку, після виходу звіту керівництво компанії проведе конференцію.
Крім квартального звіту, багато інвесторів очікують даних про виробництво моделі Model 3, оскільки компанія призупинила виробництво Model S і X, щоб внести необхідні оновлення в обладнання Model 3.
Якщо говорити про фінансові показники, більшість аналітиків прогнозує позитивний потік грошовий коштів в четвертому кварталі, особливо після того, як компанія повідомила про перше за три роки збільшення прибутку.
В кінці минулого року компанія представила результати поставок, згідно з даними, компанія поставила 76,230 електромобілів, що виявилося трохи нижче від початкових прогнозів в 80,000.
Згідно з прогнозами, виручка компанії становила близько 2.201$ млрд. – 2.243 $млрд. За аналогічний період минулого року виручка компанії становила 1.747$ млрд.
Щоб отримувати більше новин, підпишіться на Trade12. Компанія пропонує щоденну інформацію про Форекс, фондові ринки, сировинні товари і економіку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас