Запрацювала «перша в світі» міжконтинентальна мережа 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Запрацювала «перша в світі» міжконтинентальна мережа 5G

Технології&Авто
3150
Тестова міжконтинентальна мережа п’ятого покоління між Німеччиною і Південною Кореєю виконана за технологією слайсінгу, забезпечуючи в роумінгу послуги домашньої мережі зі звичною якістю.
Ericsson, Deutsche Telekom і SK Telecom оголосили про розгортання «першої в світі» міжконтинентальної тестової мережі п’ятого покоління (5G). Мережа на базі 5G-платформи розробки компанії Ericsson з використанням низки нових 5G-рішень, поєднала Німеччину (Deutsche Telekom) і Південну Корею (SK Telecom).
Особливістю міжконтинентальної мережі 5G стало використання технології так званого «слайсінгу» (network slicing) – мережевого сегментування, що дозволяє операторам налаштувати необхідну функціональність і параметри обслуговування у мережі 5G, а для абонентів об’єднаної мережі відкриває доступ до звичних домашніх послуг у роумінгу.
«5G – це не просто мережа з більш високою швидкістю передачі даних. Технології 5G забезпечують найкращий користувацький досвід в будь-який час і в будь-якому місці, – сказав технічний директор SK Telecom Алекс Джинсанг Чой (Alex Jinsung Choi). – Слайсінг спільної мережі дає операторам спільну платформу, на базі якої можна надавати абонентам послуги з гарантованим рівнем якості».
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас