Гонтарева провела переговори з МВФ у Вашингтоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева провела переговори з МВФ у Вашингтоні

Особисті фінанси
898
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева минулого тижня у Вашингтоні провела переговори з представниками Міжнародного валютного фонду (МВФ) з питання виділення Україні чергового траншу кредиту за програмою EFF у розмірі 1 млрд доларів.
Про це повідомили в НБУ.
“Дійсно, Валерія Олексіївна була у відрядженні в США минулого тижня. Вона провела ряд зустрічей з аналітиками та експертами. Серед іншого, були зустрічі з представниками МВФ і Світового банку”, – заявила агентству начальник управління інформації і громадських зв’язків НБУ Наталія Бондаренко.
За неофіційною інформацією, голова НБУ задоволена результатами зустрічей.
Очікування, що черговий транш кредиту МВФ у розмірі 1 млрд доларів може бути отриманий найближчим часом після вирішення “технічних питань”, зберігаються.
Як повідомлялося, в грудні 2016 року голова НБУ Валерія Гонтарева заявляла про можливе отримання наступного траншу від МВФ в січні.
В середині січня, після проведених переговорів з керівництвом МВФ в Давосі (Швейцарія), міністр фінансів Олександр Данилюк заявив про перенесення надання Україні траншу на початок лютого.
Пізніше він заявив, що необхідно обговорити кілька технічних деталей для отримання грошових коштів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас