Оборудки з валютою довели Інтеграл-банк до банкрутства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оборудки з валютою довели Інтеграл-банк до банкрутства

Фондовий ринок
1762
Національна поліція підозрює голову правління ДіВі Банку Сергія Горбачевського у розтраті 129 млн грн збанкрутілого Інтеграл-банку.
Слідчі Головного слідчого управління та оперативники Департаменту захисту Національної економіки поліції повідомили власнику і голові правління ДіВі Банку Сергію Горбачевському про підозру у вчиненні правопорушень за ч. 3. ст. 27 (співучасть) та ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
«Обіймаючи посаду заступника голови правління банку (Інтеграл-банк. – FinClub), чиновник організував проведення незаконних форексних операцій на міжбанківському валютному ринку. Він заздалегідь знав, що такі дії призведуть до мільйонних збитків і банкрутства банку, – йдеться в повідомленні Національної поліції. – З метою присвоєння незаконно виведених активів, став власником і головою правління банку-контрагента (Діві Банк. – FinClub). Зазначена банківська установа була другим учасником незаконних форексних операцій».
Сергій Горбачевський працював в Інтеграл-банку, але на початку 2015 року перейшов у Діві Банк. Інтеграл-банк був відправлений на ліквідацію 25 листопада 2015-го, а Сергій Горбачевський позбувся приставки в.о. і став головою правління ДіВі Банку з 1 грудня того ж року. Навесні 2016 року сім’я Горбачевських (Сергій і його батьки) стали власниками 82% акцій ДіВі Банку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас