Ахметова допитали у справі "плівок Онищенка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметова допитали у справі "плівок Онищенка"

Кримінал
948
Олігарха Рината Ахметова допитали в НАБУ в рамках справи про так звані “плівки Онищенка”.
Про це Українській правді повідомили у прес-службі НАБУ.
“Був сьогодні на допиті в першій половині дня. В рамках розслідування за фактом плівок Онищенка”, – сказали в прес-службі НАБУ.
Як відомо, народний депутат Олександр Онищенко не надав слідству фактичної інформації, як він заявляє, корупції президента України.
У свою чергу Онищенко заявив: “А хто контактував зі мною? Були мої американські адвокати в НАБУ минулого тижня. Жодних пропозицій від них не надходило. Для них краще зам’яти все, що стосується корупції Порошенка”.
Нардеп Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ВАТ “Укргазвидобування”, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.
У липні 2016-го Онищенко виїхав з України після того, як Верховна Рада дала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання та арешт.
Онищенко оголосили в національний розшук. Він заявив, що не визнає своєї провини і збирається судитися в Лондоні.
Онищенко заявив, що має компромат на Порошенка, і він нібито передав його США. У ЗМІ Онищенко опублікував записи, як він стверджує, з нардепом Олесем Довгим і Миколою Мартиненком.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас