Тунелі метро на Виноградар розмістять один над одним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тунелі метро на Виноградар розмістять один над одним

Світ
2419
Техніко-економічне обґрунтування метро на Виноградар передбачає ряд нових для Києва технічних рішень. Одне з них – розміщення тунелів один над одним.
Як повідомляється на сайті Київради, профільна комісія заслухала інформацію від розробників з проектування Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції “Сирець” на житловий масив “Виноградар” з електродепо у Подільському районі Києва.
Повідомляється, що ТЕО будівництва вже розроблено і передано на державну експертизу, після узгодження фахівці почнуть працювати над проектом.
В цілому ця частина зеленої гілки метро буде проектуватися як лінія мілкого залягання. Її найглибша частина розпочнеться на Сирці на глибині близько 40 метрів і буде поступово наближатися до поверхні в районі станції “Мостиська”, яка запланована на перетині вулиць Межової, Білецької і Північно-Сирецької. Наступна станція “Проспект Правди” буде розташована на перехресті проспекту Правди і Межової. Дві ці станції планують запустити в кінці 2019 року.
На другому етапі заплановано здати в експлуатацію вилочне відгалуження на Виноградар з двох станцій та електродепо. Третя і остання черга – будівництво станцій “Вітряні гори” і “Площа Т. Шевченка”.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас