У центрі Києва в чоловіка відібрали більш як мільйон — Finance.ua

У центрі Києва в чоловіка відібрали більш як мільйон

Кримінал
4666
У Печерському районі Києва невідомі відібрали більше мільйона гривень у киянина, який мав намір обміняти ці гроші на валюту, повідомляє столичне управління поліції.
За інформацією правоохоронців, інцидент стався на бульварі Лесі Українки. Водій перевозив гроші свого начальника, який вирішив обміняти валюту за привабливим курсом в одному з обмінників.
Прибувши за адресою, чоловік дізнався про відсутність необхідної грошової суми у валюті. Повертаючись назад, він потрапив у затор і зупинився.
“І саме тоді він відчув глухий удар: невідомий чоловік розбив скло предметом, схожим на пістолет, і наказав йому не рухатися. А в цей час інший співучасник із заднього сидіння забрав пакет з грошима і сумку водія з документами та мобільним телефоном. Після цього нападники на автомобілі Мерседес поїхали в невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні поліції.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас