"Платять за зелені галявини": Розенко жорстко розкритикував комунальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Платять за зелені галявини": Розенко жорстко розкритикував комунальників

Казна та Політика
3275
Неефективна робота теплопостачальних компаній-монополістів і нераціональне використання ними енергоресурсів є причиною величезних платіжок, які отримують українці.
Про це написав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко на своїй сторінці в Facebook.
“Мінус 11 градусів за Цельсієм. Центр Києва. Зелені галявини між кучугурами снігу. І, на жаль, це аж ніяк не ознака стрімкого приходу весни. Це один з варіантів відповіді на питання: а чому платіжки за житлово-комунальні послуги у нас високі. А підприємствам-монополістам така ситуація абсолютно вигідна. Вони не хочуть нічого змінювати. Їх все влаштовує. Тому що ми за все це платимо, а у них є шикарне поле для маніпуляцій”, — обурився чиновник.
У зв’язку з цим він вважав за потрібне підтримати ініціативу Генеральної прокуратури про перевірку обґрунтованості існування в Україні формули “Роттердам”, а також дій НКРЕКП з контролю над тарифною політикою підприємств, що надають відповідні послуги українським громадянам.
“Дуже цікаво було б почути про результати виконання інвестиційних програм” підприємств-монополістів, зокрема почути відповіді на питання: коли українці зі своїх кишень перестануть платити за такі “зелені галявини” у своїх містах?” — наголосив Розенко.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас