Найважливіші цифри і цитати вівторка, 14 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 14 лютого

574
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 14 лютого:
  • Зростання ВВП України прискорилося до 4,7% – Держстат
  • Toshiba спише $6,3 млрд в атомному бізнесі США
В “Укренерго” розповіли, на скільки вистачить вугілля
“Середньострокове споживання вугілля антрацитної групи в тих режимах, які ми спостерігаємо останнім часом, становить близько 30 000 тонн на добу. Якщо в найближчі дні не будуть відновлені поставки антрацитового палива, то критично необхідне запровадження надзвичайного стану в електроенергетиці”, – сказав він.
Петренко назвав “зачарованим” законопроект про спецконфіскації
«На жаль, не голосують інші демократичні фракції, які, в принципі, прийшли на гаслах повернення вкрадених активів. Я вважаю, що цей законопроект є одним з зачарованих. Я його представляв у парламенті, напевно, разів 6 або 7. І просив депутатів, і вже якимось чином їм аргументував, що вони повинні це проголосувати. Закликав до їхньої совісті. Поки що нічого не працює», – зазначив Петренко.
Прем’єр вважає “фейком” розмови про закупівлю вугілля України за формулою “Роттердам+”
“Я чув те, що в тарифі “Роттердам” закладений “Роттердам+”. Але це ж не так. На “Роттердамі” вугілля коштує близько 3000 гривень, а в тарифі він закладений на рівні 1730 гривень. Чи не так? Тому 3000 гривень – це фейк. У Роттердамі купувати вугілля зараз неможливо тільки тому, що воно удвічі дорожче, ніж закладено в ціну електроенергії”, – сказав Гройсман.
Керівництво МФК Gulliver заперечує зв’язок комплексу з екс-власником банку “Михайлівський”
“Інформація про зв’язок Gulliver з Поліщуком не відповідає дійсності. Це тільки чутки, які не мають під собою ніякого підгрунтя”, – сказала генеральний директор МФК Ірина Круппа.
Платників соцвнесків побільшає, але пенсійний вік піднімати не будуть – Рева
“Не потрібно зменшувати кількість пенсіонерів, необхідно збільшувати кількість платників, – і ми маємо таку можливість за рахунок величезного сектору тіньової економіки”, – сказав Рева.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас