Новий Ferrari F12 буде презентовано в цьому році - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Ferrari F12 буде презентовано в цьому році - ЗМІ

Технології&Авто
240
Офіційні представники відомого автомобільного концерну Ferrari повідомили, що нова модель F12 Berlinetta буде презентована вже в цьому році, в рамках щорічного фестивалю на автосалоні Женеви.
Повідомляються також і деякі технічні характеристики кросовера. Так, модернізована версія збереже атмосферний бензиновий двигун V12. Однак його потужність зросте і становитиме близько 800 кінських сил. Технологи стверджують, що коробка передач в автомобілі буде семиступінчаста з подвійним зчепленням, яке дозволить перемикатися вгору на 30 відсотків швидше, а вниз прискориться на 40 відсотків.
Також в кросовері вдосконалили систему Side Slip Control, яка допоможе користувачам управляти автомобілем в сильних заметах. Фахівці прогнозують, що в Ferrari F12 встановлять повнопривідне шасі, а гідропідсилювач керма мають замінити на електропідсилювач.
Згідно зі словами представників компанії Ferrari, нова модель буде мати більш агресивний дизайн, ніж у свого попередника.
Відомо, що в салоні кросовера розмістять сучасну мультимедійну систему з 8,8-дюймовим дисплеєм. Точну вартість брендового автомобіля Ferrari F12 виробник на даний момент не розголошує.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас