UKRSIBBANK запровадив процедуру погодження прийняття готівки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK запровадив процедуру погодження прийняття готівки

Валюта
102
З 6 лютого 2017 року UKRSIBBANK BNP Paribas Group запроваджує Порядок попереднього погодження прийняття готівки в каси Банку «Cash deposits approval».
Що потрібно знати?
При внесенні готівки на суму більше 150 тисяч грн, необхідно повідомити про мету майбутньої операції та надати інформацію щодо джерел походження готівкових коштів. Для аналізу банк може додатково запросити таку інформацію:
• Для юридичної особи, ФОП або самозайнятої особи:
сфера діяльності, строк роботи з банком, тривалість ведення бізнесу, інформацію щодо вашої торгівельної мережі (за наявності), наявність активів або інших джерел походження коштів.
• Для фізичної особи:
характер діяльності, інформацію щодо працевлаштування (ваша посада та рівень доходів), підтвердження фінансового достатку (наявність депозитів, активів або інших джерел походження коштів).
При внесенні значних сум готівки, необхідно додатково надати співробітнику банку інформацію та/або документи щодо мети фінансової операції та джерел походження готівки (дізнайтесь більше у відділенні або за номером 729).
Чому це важливо для вас як для клієнта?
Ваші кошти знаходяться у безпеці – і UKRSIBBANK несе за це повну відповідальність.
В UKRSIBBANK знаходяться лише чисті гроші – ми виконуємо вимоги фінансового моніторингу.
• Ви уникаєте репутаційного ризику
• Ваша взаємодія з банком відповідає міжнародним стандартам прозорості
UKRSIBBANK як частина міжнародної фінансової групи BNP Paribas Group приділяє особливу увагу виконанню вимог, слідує кращим світовим практикам в сфері фінансової безпеки та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.
ВАЖЛИВО! Банк має право погодити або відмовити Клієнту в проведенні операції. Відповідно до ст. 64 Закону України «Про банки і банківську діяльність», Банк має право витребувати, а Клієнт зобов’язаний надати документи та відомості, необхідні для здійснення ідентифікації, верифікації та вивчення Клієнта, а також аналізу та виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу.
Для вашої впевненості та економії часу, надайте вищезазначену інформацію своєму фінансовому консультанту завчасно.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас