Корупційний скандал в Південній Кореї: прокуратура повторно допитала віце-президента Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корупційний скандал в Південній Кореї: прокуратура повторно допитала віце-президента Samsung

Фондовий ринок
327
Прокуратура Південної Кореї знову допитала віце-президента корпорації Samsung Лі Чже Єна, підозрюваного у хабарництві в зв’язку з корупційним скандалом, що розгорівся в країні, повідомляє «Комерсант» з посиланням на «Ренхап».
За даними агентства, Лі Чже Єн пообіцяв дати правдиві свідчення у справі. На допит також були викликані ще кілька топ-менеджерів Samsung. Уперше Лі Чже Єна допитали в середині січня, після чого прокуратура запросила ордер на його арешт, але суд відхилив цей запит. Як стверджувало слідство, в 2015 році Лі Чже Єн підписав контракт більш ніж на $18 млн з компанією, що належить подрузі глави держави Чхве Сун Сіль.
Нагадаємо, 9 грудня минулого року південнокорейському президенту Пак Кин Хе був оголошений імпічмент. Відповідне рішення стало результатом жовтневого скандалу з подругою президента країни, яка, не обіймаючи ніяких офіційних посад, була залучена в процес прийняття державних рішень. Пак Кин Хе відкинула звинувачення в корупції, назвавши їх «перекрученими і помилковими».
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас