"Укрзалізниця" закупить 10 тисяч тонн дизпалива у ОККО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" закупить 10 тисяч тонн дизпалива у ОККО

Фондовий ринок
288
Компанія ТОВ “Окко Бізнес-Контракт” з пропозицією 19,788 тисяч гривень за тонну перемогла в тендері на поставку 10 тисяч тонн дизельного палива для потреб ВАТ “Укрзалізниця”.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
“Організатор тендеру – філія “Центр забезпечення виробництва “ПАТ “Укрзалізниця” – вже направила переможцю повідомлення про намір укласти договір”, – повідомляє прес-служба.
Як зазначається, всього в цьому аукціоні взяли участь три компанії. Інші чотири учасники були дискваліфіковані рішенням тендерного комітету філії, а також Антимонопольним комітетом через невідповідність поданих ними пропозицій встановленим вимогам.
“Ця процедура закупівлі була оголошена ще в минулому році, а саме 2 листопада. Однак у зв’язку з розглядом скарг компаній-учасників в АМКУ терміни аукціону були відстрочені і припали на початок лютого 2017 року», – заявили в компанії.
“Вартість, яку запропонував переможець, не враховує акцизний збір, який з 1 січня поточного року становить орієнтовно 1880 грн/т (в залежності від курсу валюти в день розрахунку)”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас