Оновлено склади наглядових рад Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлено склади наглядових рад Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку

Фондовий ринок
1077
7 лютого рішенням єдиного акціонера Альфа-Банку Україна – компанії ABH Ukraine Limited – було змінено склад наглядової ради банку: Ендрю Джона Бакстера призначено на посаду члена наглядової ради, в той час як Павло Назар’ян виключений з неї.
Також в цей день на позачергових загальних зборах акціонерів було обрано новий склад наглядової ради Укрсоцбанку, куди увійшли представники мажоритарного акціонера Укрсоцбанку – ABH Holdings S.A. (Люксембург) – Рушан Хвесюк і Ендрю Джон Бакстер, а повноваження члена наглядової ради Павла Назар’яна і її голови Петра Авена були припинені.
Ендрю Бакстер є одним з виконавчих членів ради директорів ABH Holdings S.A. та відповідає за аудит банківської групи.
До початку роботи в банківському підрозділі Альфа-Груп у 2005 році Бакстер працював у інвестиційній компанії SUN Group. У 1999 році був призначений головним фінансовим директором Navenor Holdings Ltd., однієї з компаній SUN Group, з 2000 року – головний фінансовий директор фонду прямих приватних інвестицій SUN Capital, з 2001 року – партнер в SUN Group. Раніше працював у банку «Ренесанс Капітал», The U.S. Russia Investment Fund, CS First Boston (Москва) і Deloitte&Touche (Йоганнесбург, ПАР).
Ендрю Бакстер закінчив університет Вітватерсранду (the University of the Witwatersrand) у Йоганнесбурзі в 1988 році і має ступінь бакалавра з комерції та фінансів, а також кваліфікацію Chartered Accountant (S.A.).
Рушан Хвесюк, окрім членства у наглядовій раді Укрсоцбанку, є також головним керуючим директором Альфа-Банку Україна.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас