Данилюк погрожує Насірову звільненням за саботаж реформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк погрожує Насірову звільненням за саботаж реформ

Казна та Політика
2491
Міністр фінансів Олександр Данилюк звинуватив голову Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова в саботажі реформ.
“За систематичне порушення доручень міністра фінансів, які є обов’язковими до виконання, а також за неузгоджену відсутність на робочому місці я ініціював перед Кабміном притягнення Насірова до дисциплінарної відповідальності. Якщо після цього не буде зроблено висновки, то друга догана – це звільнення”, – заявив він під час прес-конференції.
Міністр фінансів на дошці перед журналістами написав, що позитивні макроекономічні зміни в країні відновили довіру громадян, бізнесу та міжнародних організацій, що “дуже важливо для економічного розвитку і створення робочих місць”.
“Непогано. Але все це ставиться під загрозу, – в цей момент Олександр Данилюк підглянув в блокнот, – саботажем реформування Державної фіскальної служби”. Міністр взяв губку з написом “ДФС” і став стирати з дошки свої написи зі словами “ми цього не можемо допустити”.
“Тому, коли ми говоримо про плани на наступний рік, ми починаємо з того, що потрібно закріпити успіхи ДФС. Це є ключовим пріоритетом на наступний рік. Зафіксуйте це собі”, – додав міністр.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас