Конкорд банк провів перший фінансовий майстер-клас з акціонерами банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкорд банк провів перший фінансовий майстер-клас з акціонерами банку

Особисті фінанси
724
Конкорд банк починає серію безкоштовних фінансових майстер-класів на допомогу середньому і малому бізнесу на базі центрального відділення Конкорду у м. Дніпро за адресою – вул. Троїцька, 2
Темою першої зустрічі була «Антикризові рішення для бізнесу та куди інвестувати бізнесменам». Проводили його акціонери Конкорд банку – сестри Олена і Юлія Сосєдка.
У холі банку зібралось близько 200 слухачів!
Головною тезою заходу стала: «Інвестуй у те, щодо чого ти відчуваєш, що ти у потоці і гармонії.
Якщо всі навколо інвестують в агросектор, наприклад, у соняшник, тому що це зараз вигідно, але ти ніколи не любив роботу із землею, ти не знаєш, чим один тип насіння кращий за інший, як це вплине на смакові якості масла, твої батьки ніколи не жили у селі і не зможуть підказати тобі такі тонкощі по догляду і добривам, які не прочитаєш в інтернеті, в конкретній місцевості у тебе немає людей, які цілий рік будуть перебувати “в потоці” твого бізнесу, і ти не знаєш, кому конкретно потрібен твій урожай – не інвестуй в агросектор. Але якщо збираючись за келихом вина після роботи, ти із задоволенням розповідаєш друзям про те, як, скажімо, сезон збору врожаю, новий президент США, ціни на нафту або конфлікт в Раді впливає на фондовий ринок – інвестуйте в акції»
Якщо ви хочете слідкувати за подальшим розкладом подібних зустрічей, підписуйтесь на сторінку Конкорд банку у Фейсбуці https://www.facebook.com/concord.ua, або відправляйте свої дані на адресу V.Mykoliuk@concord.ua з приміткою «хочу отримувати інформацію про наступні заходи»
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас