Найважливіші цифри і цитати середи, 1 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 1 лютого

881
Найважливіші цифри і цитати середи, 1 лютого:
  • Тариф на холодну воду в Києві зросте на 10%
  • Газ для промисловості відсьогодні подорожчає на 1,6 тис. грн
  • Влада Аргентини піднімає тарифи на електроенергію на 61-148%
У Кабміні знайшли альтернативу допомоги з безробіття
“Можливо, треба говорити про те, що слід активно використовувати форму громадських робіт, коли безробітні залучаються до корисної суспільної діяльності і за це отримують в службі зайнятості певні кошти. Тобто, мають бути вдосконалені принципи надання допомоги з безробіття. Але допомога з безробіття буде існувати і далі. Ці гроші не з Державного бюджету. Це кошти громадянина, який страхує себе на випадок безробіття”, – пояснив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко на своїй сторінці в Facebook.
НБУ необхідно переходити до більш м’яких монетарних методів- danilishin підтримки економіки – Данилишин
“Правильна грошово-кредитна політика є третьою складовою економічного зростання. Вважаю, що потрібно поступово відходити від жорсткої грошово-кредитної політики в бік більш м’яких монетарних засобів забезпечення розвитку національної економіки”, – написав у Фейсбуці Б.Данилишин.
У 2017 році Україна повинна заплатити МВФ $1 млрд – фонд Блейзера
“Ми в цьому році винні МВФ $1 млрд, і новий транш може означати, що гроші просто перекладаються з кишені в кишеню”, – сказав Устенко.
МВФ наполягає на підвищенні пенсійного віку для українців – Рева
“У перспективі на 10 років ми можемо за рахунок чіткого встановлення залежності права на пенсію та можливості її отримати в нормальному розмірі від того, скільки ти заплатив і як довго… це дасть великий економічний ефект для Пенсійного фонду. Але я не знаю, з яких міркувань Фонд наполягає, щоб ми підвищили пенсійний вік”, – зазначив чиновник.
Мінфін: Укргазбанк готовий до приватизації
«Укргазбанк – це найбільш готовий банк для входу приватних інвесторів. Єдине питання в тому, що на кожен товар має бути покупець», – повідомив сьогодні журналістам заступник міністра фінансів Юрій Буца.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас