Екс-голова банку "Михайлівський" повідомив, де він — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-голова банку "Михайлівський" повідомив, де він

Кримінал
2141
Колишній голова правління банку “Михайлівський” Ігор Дорошенко заявив, що знаходиться в лікарні і не ховається від слідства.
Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
“З четверга перебуваю в лікарні. Був госпіталізований по швидкій допомозі. Не ховався і не планую. Всі обов’язки, покладені законодавством, в тому числі щодо інформування відповідних інстанцій, я і адвокати виконуємо”, – написав він.
Як повідомлялося, 27 січня Дорошенко не з’явився до слідчого прокуратури для оголошення нової підозри (крім розкрадання майна йому додатково інкримінується доведення банку до банкрутства).
При цьому прокуратура перевірила інформацію про хворобу Дорошенка, надану його адвокатом, і не знайшла підстав для його госпіталізації. Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження підозрюваного.
13 серпня Шевченківський райсуд Києва заарештував колишнього голову правління банку “Михайлівський” на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави. 5 грудня той самий суд звільнив з-під варти Дорошенка і застосував до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас