У Мінсоцполітики пояснили, коли запрацює накопичувальна система — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінсоцполітики пояснили, коли запрацює накопичувальна система

Казна та Політика
1345
Перерахування страхових внесків до Накопичувального пенсійного фонду запроваджується, починаючи з року, в якому буде забезпечено бездефіцитність бюджету Пенсійного фонду України.
Про це інформує прес-служба Мінсоцполітики.
“Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що з 2017 року в Україні вводиться накопичувальна система загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Втім слід зазначити, що ця інформація не відповідає дійсності”, – йдеться в повідомленні.
У Мінсоцполітики зазначили, що з 1 січня 2004 року в Україні функціонують перший (солідарна система загальнообов’язкового державного пенсійного забезпечення) і третій (система недержавного пенсійного забезпечення) рівні системи пенсійного забезпечення.
“Відповідно до Закону України “Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи” від 08.07.2011 № 3668-VI перерахування страхових внесків до Накопичувального пенсійного фонду запроваджується починаючи з року, в якому буде забезпечено бездефіцитність бюджету Пенсійного фонду України”, – уточнюється в повідомленні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас