ЖК Рів'єра - краще житло для молодих сімей в Києві на березі Дніпра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЖК Рів'єра - краще житло для молодих сімей в Києві на березі Дніпра

Нерухомість
639
Рано чи пізно кожна молода сім’я стикається з прийняттям важливого і відповідального рішення – придбання власної квартири. Як правило, найбільшою популярністю зараз користуються житлові приміщення в новобудовах, де набагато більше переваг в порівнянні з пропозиціями на ринку вторинного житла.
ЖК Рів'єра - краще житло для молодих сімей в Києві на березі Дніпра
Що ж найбільш важливо для молодих сімей при виборі житла? Є кілька ключових критеріїв, які впливають на остаточне рішення про купівлі квартири.
Мабуть, найбільше значення має місце розташування житлового комплексу. Для будь-якої сім’ї дуже важливо, щоб їх житло перебувало в тихому і затишному місці, в максимальній близькості з природою. Саме тому багато хто вибирає нерухомість за містом.
Але для тих, хто не хоче розлучатися з комфортним життям в столиці або ж змушений пов’язувати своє місце проживання з безпосередньою доступністю до місця роботи, теж є оптимальний вихід.
У Києві з’явився унікальний і сучасний житловий комплекс «Рів’єра», що розташувався в крокової доступності від метро Славутич в затоці Дніпра. Зручна транспортна розв’язка дозволить однаково швидко добиратися звідси в необхідне вам місце, як на правому, так і на лівому березі столиці.
ЖК Рів'єра - краще житло для молодих сімей в Києві на березі Дніпра
Зрозуміло, що для сімей, особливо з маленькими дітьми, важлива зручна інфраструктура і впорядкованість території комплексу. І в цьому ЖК «Рів’єра» також абсолютно відповідає потребам будь-якої сім’ї. Адже неподалік є всі необхідні супермаркети, торговельні центри, школи, відділення банків і все інше для комфортного побуту. А на самій території комплексу також незабаром з’являться магазини, аптеки і навіть власний сучасний дитячий садок місткістю до 200 дітей.
Не варто забувати, що «Рів’єра» – це перший в Києві житловий комплекс, у дворі якого розкинулася власна набережна на березі зарибненого озера. Дизайн прибудинкової території продуманий до найменших деталей і розроблявся з урахуванням його унікального ландшафту. Крім зони для прогулянок і відпочинку на березі водойми, забудовник подбав і про активний відпочинок мешканців. До ваших послуг дерев’яні альтанки на воді для любителів риболовлі, спортивні майданчики для прихильників здорового способу життя та дитячі майданчики, обладнані всім необхідним для цікавого проведення часу ваших малюків.
Якщо ви задумалися про спокійне і комфортного життя своєї сім’ї у мальовничій затоці Дніпра – покваптеся з покупкою житла в ЖК «Рів’єра». Зараз ведеться будівництво другої черги комплексу, тому поспішайте вибрати найбільш відповідне планування і поверх вашої квартири. Тим більше що ціни і вигідні умови від забудовника приємно здивують вас, дозволивши придбати житло своєї мрії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас