Зростання бізнесу Siemens в Україні в IV кв. 2016 р. перевищило 10% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зростання бізнесу Siemens в Україні в IV кв. 2016 р. перевищило 10%

Фондовий ринок
429
Бізнес Siemens в Україні почав зростати з другого півріччя 2016 року, і в четвертому кварталі він перевищив 10% як по відношенню до четвертого кварталу 2015 року, так і по відношенню до третього кварталу 2016 року, повідомив директор “Сіменс Україна”, член правління Європейської бізнес асоціації (ЄБА) Мацей Томаш Зелінскі.
“Ми тепер на підйомі. У третьому-четвертому кварталах було більше проектів і доходів. Яким буде 2017 рік? Чесно кажучи, не знаю, але прогноз, що він буде кращий за 2016-й. Більшість галузей, де ми працюємо, або навіть всі – пожвавилися”, – сказав М.Т.Зелінскі на конференції ЄБА в Києві.
За його оцінками, зростання промисловості в 2017 році істотно перевищить показник 2016 року, що склав 2,4%.
Серед напрямків , що найбільше активізувалися, він виділив гірничо-металургійний (ГМК) і агропромисловий (АПК) комплекси. За словами директора “Сіменс Україна”, в ГМК вперше за останній час, крім проектів в сфері операційних витрат (OPEX), стали з’являтися проекти капітальних витрат (CAPEX), розморожуватися раніше розпочаті проекти, в тому числі великих холдингів.
М.Т.Зелінскі додав, що серйозне пожвавлення намітилося і в напрямку автоматизації в енергетиці і інфраструктурі.
Гендиректор повідомив, що Siemens не так давно створив в Києві хаб, який обслуговує в регіоні проекти з програмного забезпечення і пусконалагоджування в сфері розподілу енергії, зокрема виконуючи подібні роботи для Єгипту, Саудівської Аравії. Він уточнив, що компанія розширює штат інженерів цього хаба і змушена підвищувати зарплати для таких висококваліфікованих працівників більш ніж на 10%, в цілому прогнозуючи зростання зарплат в поточному році на рівні 13-15%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас